Läheisyyttä lihatiskiltä

Suosittua aikuisten ravintolaa kutsuttiin aikanaan kansan suussa rakkaan lapsen tavoin monella nimellä mm. Lintuvintti ja reilusti ronskimpi versio Lihatiski, ansaitusti tai ei.

Nykyään ei vastaavaa paikkaa enää tanssin ystäville löydy mutta onneksi kaikkeen on ratkaisu kaupallisen habituksen muodossa. Kuun alusta voi ystäviä käydä moikkaamassa tavaratalon kutsuvassa hämyssä ihan joka ikinen päivä, pienemmissä myymälöissä jopa yötä päivää! Kyllä kelpaa kymmenien tuhansien neliöiden parketilla pyörähdellä. Mikäli sopivaa partneria et kainaloon löydä on ovenraossa eurolla saatavissa nelipyöräinen versio, hyvä ja tukeva myös jos nesteytys on livahtanut pitkäksi.

Lihatiskilläkin riittää tarjontaa kaikille. On kanaa, on sikaa. On koipea, on rintaa. On lähes rasvatonta ja on enemmän silavaa nahan alla. Kumimaisten tönkköjen puoluekantakin kerrotaan jo heti pakkauksessa, toistaiseksi löytyy sinistä ja punaista. Lihamestari avustaa ujoimpia. 

Ja koska kuluttajakunta on jatkuvasti vaativampaa Citymarket tuo vuoden vaihteen jälkeen myös täysin lihattomia versioita. Kyllä kauppias tietää!

Kommentti artikkeliin “Läheisyyttä lihatiskiltä”
  1. Minna sanoo:

    Ugh! Jani on puhunut! Hyvä Jani, olet tosi hyvä kirjoittamaan ja taas aamu alkoi astetta paremmalla mielellä.

Jätä kommentti

css.php