Voudin Kellarissa

Ilmassa on lämpöä, taikaa. Hauskaa pikkujouluaikaa.

Kaverukset päättivät lähteä Voutiin pikkujouluja viettämään. Yksi isännistä kieltäytyi kertoen ettei rouwa päästä millään. Perjantai-ilta koitti ja herrat kävelivät ”olohuoneen” ovesta sisään ja mitä ihmettä! Siellä puuttuva lammas istui silmä kiiltäen tiskillä, juoma kädessä ja jutellen baarimikon kanssa mukavia.

Muut puolijuoksua tiskille tivaamaan että mitä kekkuli täällä tekee, eikös ollut kieltolaki päällä?! Kaveri pyyhkii suupieliään ja kertoo tarinansa: ”Istuin sohvalla kohtalaisen matalin mielin kun joku laittaa kädet silmilleni takaapäin. Käännyn katsomaan ja ette usko, siellä oli rouwa pelkkä läpinäkyvä yöpaita päällä: ”Sido minut sänkyyn ja tee mitä haluat”. No niinhän minä tein, ja nyt olen täällä.”

Jätä kommentti

css.php