Ajaisinko sinua?

Minulla on sellainen vika että kaikki mistä en mitään ymmärrä ärsyttää. Hän ei ole enää mikään neiti, on jo rouvaiän ylittänyt kuten minäkin. Hänen kummalliset piirteensä ovat ihmetyttäneet jo vuosia mutta näin vanhemmiten, kun itsellä alkaa hihna luistamaan ja hän jo jonkin verran repsahtamaan, on yhteiselo entistä vaikeampaa.

Mitään suuria muutoksia en ole koskaan yrittänytkään tehdä ja olen pikkuoikkujen kanssa oppinut tulemaan kohtalaisesti toimeen. Nykyään vain ei meinaa kitkatta toimia pikkuasiatkaan joista ennen nautti täysin siemauksin. Otetaanpa esimerkiksi lauantaiaamut. Muksut alkavat olla jo siinä iässä että ne pärjäävät aamulla jonkin aikaa jo ihan keskenään. Katsovat piirrettyjä, leikkivät legoilla ja kerrankin olisi aidosti yhteistä aikaa taas. Itseasiassa aamuisin ennen lapsia tuli ajeltua paljonkin, tunnistattehan tilanteen.

No, tumpula mikä tumpula. En ole koskaan ymmärtänyt autojen päälle mitään joten rouva MB:n kanssa on vain tultava toimeen.

Kommentti artikkeliin “Ajaisinko sinua?”
  1. Satu Leppänen sanoo:

    Hehee, hyvä Jani.
    Melkein jo luulin, että olet antanut rouwalle uuden nimimerkin!

    Mut sun mersushan on ihan jees!

Jätä kommentti

css.php