Perhana, minähän olen rasisti!

Olen seurannut värikästä (saako niin sanoa?) keskustelua Lammin pakolaiskeskustelusta ja täytyy myöntää että taidan olla kaupungin ainoa rasisti. Ainakaan kukaan muu ei ole sellaiseksi tunnustautunut.

En minäkään aina ole ollut, itse asiassa olen sen tunnustanut vasta ihan äskettäin. Asun maaseudulla, entisen Rengon ihan Tammelan kulmassa keskellä metsää ja en pitäisi niin kauhean positiivisena asiana että tuohon tontin kulmalle rakennettaisiin lisätilaa sijoitusongelmallisille pakolaisille. En haluaisi tontin kulmille yhtään somalia. En pitäisi niin väliä albanialaisista enkä irakilaisista enkä varsinkaan jenkeistä. Itse asiassa en välittäisi kyllä turkulaisistakaan ja jos aidosti tunnustetaan niin savolaisetkin olisi poissuljettu. Ja jos ihan asiasta puhutaan niin jopa jaatisia alkaa olemaan mielestäni kulmilla ihan tarpeeksi.

Eli eikun piuhat poikki ja tarkkuutta rajoille niin sopu säilyy.

Kommentti artikkeliin “Perhana, minähän olen rasisti!”
 1. avatar Riitta Nyqvist sanoo:

  Terve Jani!
  Manselaisen sydäntä lämmitti tuo ”en välittäisi kyllä turkulaisistakaan”
  kysäisin hältä,
  mitäs jos Jani vain unohti mainita manselaiset..
  Manselainen varoitti,
  että neljännesvuosisadan kestänyt ystävyytemme on nyt menossa katkolle, jos kyseenalaistan ko. asian.
  Joten, en keikuta venettä.
  T. Riitta

Jätä kommentti

css.php