Nyt kiitetään, ettäs tiedätte!

Muutimme tänne neitseellisen kaupungin takakulmalle kaupungin puolelta Katumanjärven rannalta ja siihen on jokunen perustelu. Näin blogikauden avajaiseksi kiitetään niitä jotka tähän ovat vaikuttaneet.

Ensinnäkin kiitos mukavista naapureista. Ja kiitos siitä että asutte niin kaukana, maalla on molemmilla tilaa hengittää. Naapurit ovat tärkeä osa elämää, täällä voidaan molemmin puolin rajaa vaikuttaa siiheen taajuuteen millä vaikutetaan toisiimme. Nykyään nähdään koulun joulujuhlissa, ilman muuta voitaisiin nähdä useamminkin.

Kiitos lumisesta maisemasta ja siitä että maisemaa ei pilaa mitkään katuvalot. Jos joku lapsistani haluaa katsoa kiikarilla kuun muotoja, siihen on loistava mahdollisuus omalta pihalta. Ei häiritse valosaaste. Tosin Otavan peittää naapurin puolella oleva kuusi, pitäisköhän…

Kiitos siitä että meillä kulkee edes se yksi linja-auto päivässä vaikka ei sillä kauppaan ehdikään. Rengon puubaariin ehtii rivakasti kiskomaan jonkun tuopposen kanta-asukkaiden seassa. Tietty sillä edellytyksellä että paikallinen kulttuurilaitos sattuu olemaan auki ja ylipäätään työssäkäyvänä voisi noin klo 13 jälkeen käydä sipaisemassa oluet. Etäpäivänä ehkä.

Nöyrä kiitos lumisesta maisemasta. Hanget korkeat nietokset ovat olleet lähes koko talvikauden toisin kuin suurimmassa osassa Etelä-Suomea. Ilmeisesti kulmallamme on pilviä ohjaavat harjut ja taivaan merkit kohdallaan, niinä neljänä vuonna kun täällä olemme vaikuttaneet on lunta ollut paljon enemmän kuin esimerkiksi samaan aikaan Katumanjärvellä vanhojen naapureidemme pihoilla. Ero tuntuu koska täällä saa pihansa kolata itse kun vanhat naapurit nauttivat taloyhtiön ostamista palveluista. On siinä kuitenkin yksi merkittävämpikin ero. Täällä kun saunakaljan jälkeen käy kusaisemassa olympiarenkaat takapihalle sen saa tehdä täysin rauhassa. Ja jos joku muu sen tekee niin voinee liipaista kuonoon. Kumpi parempi, jääköön harkintaan.

 

Kommentti artikkeliin “Nyt kiitetään, ettäs tiedätte!”
  1. avatar Virva sanoo:

    Unohdit mainita yhden hyvän puolen kotikulmiltasi. Vieraat eivät pääse yllättämään, koska heidän on pakko soittaa että minkä kuusen takana nyt asuttekaan. Navigaattoritkin kun sekoavat teitä lähestyttäessä!

Jätä kommentti

css.php